#20 REVIEW: Official Photographer & Videographer by Syahmiazmanphotography & Twinception.my

Assalamualaikum semua.

Harapnya tak terlambat nak review (dah nak 2nd anniversary kot) dua daripada servis yang aku dapat masa wedding haritu, iaitu photographer and videographer. Benda best kena share so korang pon boleh ade memorable wedding ok. Hehe




Dia ni memang dah lama aku usha kat instagram. Dah follow sebelum kahwin lagi. Tapi masa tu tak rajin nak follow kat ig, just tengok website dia. Memang love dia punya hasil gambar. Clean je semua.






Banyak sangat gambar cantik rasa cam nak masukkan semuaaaaa!!! arghh

Untuk orang Kuantan memang recommended lah, sebab dia ni memang Kuantanese. Tapi rasanya sekarang untuk area KL and Shah Alam pon boleh. Yang bestnya dia ni ada makwe MUA (Make-Up Artist). Heheh. So untuk korang yang tak jumpa MUA lagi boleh buka page Instagram:  @makeupbycwfarah . I took her service for my nikah and reception as well and she was amazing. Check out this post #12 Review MUA for her review.

Untuk majlis aku, aku dapat 1 album 40 pages (kalau tak silap) with full leather cover, cd with pictures, & 1 big frame with a picture of me and Husband.

Instagram: @Twinception.my

Ok yang ni official videographer (ceh fefeeling artist plak nak letak official. Hahaha). To be frank, memula memang questioned jugak kepentingan nak hire videographer ni. Ye lah dok fikir, perlu ke? Rasanya gambar je pon dah cukup kot. Tapi bila fikir fikir balik. Ala rugi plak kalau tak record momen momen penting kan. Macam akad nikah & what not. Lagi pon kahwin kan sekali seumur hidup . Haha. Atleast for us girls kan (rolling eyes).

So i did my research here and there, and with budget that i have, depa je lah yang i mampu. Hehe. But fret not, diorang punya taste not bad jugak tau for their price. Package ada banyak kalau tak silap masa kenduri aku tu aku pilih video for nikah + reception.

What i got: a copy of videos from my nikah and reception (seperate videos, each about 4minutes+) + free couple tees from Meetsuri (Hubbee & Wifee)(tak penah pakai sampai sekarang sebab lengan pendek and takde kardigan/inner, hehehe).


So apa lagi korang jom check out dorang punya page!
.

No comments: