#7 Matta Fair

Assalamulaikum.

Sebab dah kena transfer ke tempat kerja baru, letih tak sempat nak update pape dah (letih sangat eh betul lah haha) By the way minggu lepas ada Matta Fair kan. Nak cerita la aku pun pergi jugak. Wakaka.

Gerak dari rumah dah pukul 10 rasanya. Sampai je dah memang confirm lah ramai orang. It was first time for both me & N. so bila sampai je dua dua cam eh blur kejap. Seriously ramai orang. Tersangat ramai. Sekali round je dua dua dah naik stress. Aku sikit lagi je nak meletop. Hahaha

Anyway, lepas 3 kali pusing (ok 3 kali k) dapat lah pakej honeymoon (honeymoon ke macam tak percaya plak hahahahahha). Akhirnya. K pastu terus chow je. Oh finallyyyyy



Some tips before going to Matta Fair for you guys next time;

1) Kalau boleh set in mind terus nak pergi mana, berapa hari, berapa orang (It'll make things alot easier)
2) Bring enough money
3) Set terus date (Bila nak pergi dan balik)
4) Sampai awal (Trust me, you should!)
5) Have a big breakfast (in the morning) or a big lunch (if you guys decided nak pergi petang (Not cool to survey with a cranky stomach!)
6) Please be a considerate human. Get in the queue, Dont hog the road. Please wear some deodorant. hahaha

Rasanya lepas ni fikir banyak kali kot kalau nak pergi matta fair lagi ke tak. Haha

Ok tu je nak bebel. Byeee
.

No comments: