#8 14 Days

Assalamualaikum.
Actually i just had my omg moment. Lagi 14 hari. SAY WHATTTTT? 14 HARI. 14. 14. 14. 14 hari. Dok kira dalam hati, pastu tak percaya dok kira plak dalam kalendar. Wakaka.

Perasaan macam lain macam tau. Taktau cane nok kabor. Haa terkeluar dah slang Pahang. Hahaha. Yesterday ive created the event Walimatul urus Rashidah & Naqiuddin on Facebook. Time tu pun macam OMG moment jugak. Bila tekan button 'create' rasa macam tak caye je. Cam betul ke. Cam boleh ke. Cammmm reallyyy? Really idah youre getting married?

Selama ni ada lah jugak terfikir perasaan macamanalah agaknya masa nak kahwin, masa nak send invitation, masa nak create event, masa nak hantar kad kahwin. Time tu sibuk nak majlis camni lah, pelamin camtulah, photographer yang ni lah. Sekaranggggg, omg beading baju tak siap lagi, handbouquet tak siap lagi, facial tak buat lagi, spa tak pergi lagi. Impian perkahwinan pun entah kemana. Hahahaha!

Anywayyyyyy, suddenly i got cold feet. Normal ke untuk orang yang nak kahwin camni eh? Bukan tak jadi nak kahwin, tapi tetiba macam flashback pulak memori dulu dulu masa kecik sampai lah ke besar duduk dengan family, andddd you know what comes next lah kan. Kenangan all comes flashing and suddenly there are tears in my eyes.


Wonder how im gonna be masa akad nikah. Eyeliner jangan lah tak powerproof. Hehehe :(

.

1 comment:

kecik said...

good luck idah. insyaAllah youll have awesome wedding. jumpa nantyy. tazzabar jumpa pengantin kembor kitew nii :D