Pasar Ikan Manhattan

Assalamualaikum.

Alhamdulillah harini dapat merasa makan Fish and Chips. yeay! tak ingat dah bila last sekali makan ni. haa

anyway haritu balik umah, housemate cerita ada promotion dekat Manhattan Fish Market ni, then dengan gigih aku dengan naqi pun pergilah tadi. best woo.


tapikan, nak cakap sikit lah, aku pergi dekat branch kat Subang Parade tu, dia punya servis macam tak best sangat lah. kitorang ada order yang set air with creamy soup of the day, tapi dia letak dalam polisterine je. korang bayangkan lah, kedai high end macam tu tapi serve dalam polisterine. get it? macam err, i know those are the promotions meals but then tak perlu lah nak tunjuk murah sangat macam semua orang yang beli tu tak ada duit. erh

 tengok ni. air pun dia letak dalam gelas kertas. T.T


i dunno but i kinda feels macam tak patut diorang buat macam tu. so kalau korang takmo makan dalam polisterine sup tu korang pergi dekat branch selain dp kat Subang Parade tu k? haha

anyway, berbaloi jugak lah kan, for RM 6.99 per plate. nampak je sikit tapi actually banyak. betul. banyak. nanti muak. hehe. and Grilled Fish and Chips pun available dalam promotion tu. so kalau nak healthy sikit go for the grilled one okay. :) btw, kalau nak tengok gambar cantik sikit boleh melawat blog housemateku, Manhattan Fish Market. :)


oke, daaaaa!

p/s: thanks aki bawak ida pergi sini :P



.

No comments: