Monday, April 9, 2012

Mc Flurry Horlicks



Assalamualaikum.

tak ada apa nak cerita. tapi hari ni aku bahan Mc Flurry Horlicks! haha best gilaaaa. rasa macam horlicks tu and macam malty sikit. ada rasa crunchy2. i think they put some of the cereals in it. 
basically dia letak serbuk Horlicks yang orang buat air tu :D
hehe best gila! aku memang jarang minum Horlicks but for this, i give two thumbs up! hehe :P

p/s: korang kena try tau. and thanks aki sebab rajin layan permintaan ida. hahahaha :P


.

2 comments:

ANISA said...

owh dah ada ek...mcm menarik je bunyi nye...kena try nieh...

idahMOMOE said...

ada ada. yess! kena try. start semalam. hehe ;)