Road Pictures Snapping

Assalamualaikum ;)

  aku yang serabut, dia fokus kot buat kerja :P

 hari Rabu hari tu aku teman si dia setelkan dia punya data collection for his thesis. kitorang pusing satu Shah Alam cos scope of study dia memang kat situ. but we only snap pictures at U1 until U9, sebab dah letih. balik pukul 2 then makan nasi ayam Pak Mal. haha best!

 

anyway, ni cekodok ibu dia kirim. aku makan banyak gila kot. best. terharu. haha *perasaannnn*

okay lah, daaaa. till next entry. ;)


.

No comments: