Thursday, March 1, 2012

Sem Break saya dipenuhi dengan..

Assalamualaikum :)

apa apa pun nak jugak update pasal what has been done by me during my semester break, sebab dah berapa hari dah terperap tunggu nak post. he he

Tidur
aha rasanya ni memang cukup sangat, terlebih dah. siap bertambah berat badan lagi.

Memasak
Sebenarnya, takde la memasak sangat pon, sebab ayahanda kat rumah memang ada je menda yang dia nak makan, so dia lebih suka masak sendiri. but the part when he wants to eat cakes, yeah that is when me is needed :P setakat ni buat cupcakes and kek je lah, itu pun yang basic je.



Online
Okay, everyday memang tak miss nak online, ikutlah FB ke, Twitter ke, Blogger ke.. semua aku on. kecuali masa aku takda kat sini memang aku tak online sangat. sebab masa semua habis pergi jalan jalan kat tempat orang. he he

Vacation
As i said before, ive used 9days of my sem break to go for holiday. sekarang macam menyesal pulak sebab dissertation progress macam kura kura berjalan atas pasir. ha ha

 :P

Dissertation
i did touch some documents, before i went for holidays. and i did see my SV for the progress. but it seems that i didnt take it seriously. hmm menangislah nanti kau idah @.@

Watching TV
yang ni memang buat lah, sebab tahu dah nanti balik Shah Alam takde Astro. haha :P selalu tengok KPop Star and Running Man je. pastu channel 706. memang feveret yang tu :D

Kucing
saya sayang kucing kucing saya. walaupun bukanlah technically i own them but they do stop by my home to eat. yeah and i fed them. i love them :D


Kemas rumah, Kemas dapur etc
ye, mengemas. bagi nampak kemas. okay kan? haha :P


.

8 comments:

cik dila.. said...

bestnya pegi vacation..katne tu ? btw,kucing tu nmpak garang..hehe :)

ZWAN SABRI said...

Bagusla awak ni sbb verhati mulia bagi makan kucing.. nanti cuti sem dah start, kompem depa rindu kat awak...

idahMOMOE said...

@cik dila: aah. nampak je garang tapi peramah gila. over daripada tuan dia. haha :)

idahMOMOE said...

@Zwan sabri: tu la pasal. sekarang ni sedih nak tingal depa ni :P

ANISA said...

wahhhh banyak betul aktiviti...
bagus2...

idahMOMOE said...

@Anisa: haha thanx! :P

Princess Feyqa said...

eh ada kucing menyelit hehee

nabila faryzza said...

yeah!! hidup running man. hidup channel 393. haha!