Friday, January 27, 2012

Chocolate Chip Banana Muffin

Assalamualaikum ;D

bangun pagi harini dapat mesej daripada ayahanda, suh bangun pi buat cupcake sebab pisang banyak yang dah nak buruk. okay aku paham. nak disuruh buat cupcake pisang la tu. he he

lompat dp katil je terus p checkout dapur tengok apa yang perlu dibeli. okay cun! semua ada, telur je dah expired bulan sebelas ritu. ta kan nak pakai yang tu kot. huahua :P

okay resipi boleh tengok kat entry lama ni, sebab dah penah buat before, tapi lain sikit version nye *padahal rasanya sama kot, cuma kaler je lain. he he*

sedikit gambar. he he



gambar atas ni hot from the oven tau. hehe awwww baru perasan so very the pinky. hahaha

chocolate chip nye letak kat atas je pun :D
.

2 comments:

nabila faryzza said...

wahh, nampak sedap. :)

idahMOMOE said...

memang sedappp :P
try lah eja :D