Hot & Roll

Assalamualaikum, ni hou. hihihihihihi

pernah dengar Hot & roll tak? okay aku pernah dengar lama dah tapi baru tadi 1st time dapat merasa. dia actually macam wafer, eh tak dia punya kulit macam apam balik tu, nipis dan manis. tapi dia ada banyak topping. mine was crispy apa entah tak ingat. haha but its beef pizza. seronok jugak tengok dia buat. menarikk.

ni la dia, nampak macam kosong kan? tapi kat bawah2 dia sikit ada pepperoni and cheese with bawang sikit, best. hehe

yang kanan tu perasan comei @.@ 1st time oke! :P


 singgah sini jap. tukang promote, hehe

before and after. thanx Acha for the free toppings.  :DD

okay ondaway balik tu mangat kitorang p pasar malam beli Uncle Bob. hehe yang ni pun first time jugak, tapi tak sempat nak snap gambar, nex time lah yee. :)


p/s: tengah cuba scheduled entry ni. hihi

.

2 comments:

Anonymous said...

hey...ak ad sweater same cam ko ! :D

idahMOMOE said...

alaaaa siapa ni? haha biasalah, beli kat fb je hihi :)