Monday, October 10, 2011

Cats Exhibition

Last Sunday aku pergi Sunway Pyramid jap. sebab gigih sangat nak p beli kasut kat Vincci. *sengal

finally dapat jugak lah. last stock, kaler kuning, size 5. thank god. eventhough ada kat display je, tapi aku amek gak. sebab takmo kecewa. sebab cari kat Kuantan pun da abes stock. HAHA

entah kenapa aku suka sangat kaler kuning aku pun taktahu. mangat semalam siap paksa aki pergi teman beli kasut tu sampai dapat. heee tenkiu akiii :P

anyway, kat Sunway semalam ada macam pameran kucing kot. taktahu namanya apa tapi kucing kucing kat situ semua fer sale. semua comel comel. Parsi, Bangel semua ada. checkitout :D

awww comelllll

 from above.






 tengok ni seriously rasa nak pegang pegang jeeee

 :DD

 sumpah cantik!



 aumm aumm ni macam singa. besar sangatt

 cuteyyyyyy



 love em both





kucing ni paling gemuk sumpah. haha comel gileeeee

perasan tak semua kucing kucing ni dalam sangkar. kesian pulak rasa. dorang boring sangat duduk dalam cage tu sorang sorang. tapi belake belake comei!

p/s: pakai camera fon pun cantik kan gambar nya? ni rasa nak tukar fon nih :P
.

2 comments:

Ela Tasneem said...

awk, pameran ni sampai bila?

idahMOMOE said...

alaa, dah habis. dia 6, 7, 8, and 9hb 11 je ela.
huhu