Tuesday, October 11, 2011

SEGMEN Nasz: Meh Kritik Blog Gua


"korang, apa apa yang korang tak suka kat blog ni boleh bagitahu sekarang. terima kasih :P"

nak join klik kat banner tu ye :)
.

7 comments:

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan saya ttg blog ni, template simple je. saya suka simple. cuma loading agak lambat gak. tak tahu nape. cuba check balik.

MOHD NASER.com

Yatie Awang said...

akak join juga

pada akak tak ada masalah blog ni
wahhh..romantisnya header tu

fiezah91 said...

hye. hehe. loading page agak lambat la. hehe..apa pun blog ni dah ok dah. kemas :)

idahMOMOE said...

haa masalah loading lambat kan?
tengah working on it.
thanx kawan kawan!

c genk bah ne said...

idah tnya genk cara nak cpatkan loading ea,genk ta tahu sgt,tapi bg genk jgn letk widget byk2,or kod..
rasanya tu je kot..awak bloeg cek berat blog awak just google "cara timbang berat blog"

makasi sudi komen blog genk ^^

JOM DATANG BLOG GENK

KiMiE said...

loading ok je..yang lain terbaik dah~ :D

http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

nadiyahashim said...

senang bc blog ni..latar putih,terang jelas..I LIKE!!!