Monday, October 10, 2011

Ulangtahun pertama.

10/10. 

last night pergi celebrate kecil kecilan.

kat Kedai Kopi.

last year pada tarikh sama pun pergi makan kat tempat sama.

gigih kan.

tapi tahun ni ada kek. and dapat teddy bear comel.

awwwwww 





 kucing ni teman makan kek. heeeee





awak, thanks for being with me through rough and hard times. terima kasih jugak sebab gigih beli kek and teddy bear tu. tapi for me tak sambut pun tak apee. tapi tak pe la, sayang aki jugak. heee 
I LOVE U WMNWMN! Happy 1st anniversary sayang :) <3
.

6 comments:

Mimie. said...

Happy 1st any dear!Hahaha jauh lagi prjalanan tu. jgn gaduh2.:)

idahMOMOE said...

hehe. itulah. insyallah, tenkiu mimie :DD

cik iera! said...

hye! kuning? kita minat yang sama. yellow is caring ya. ;)

idahMOMOE said...

@cik iera: waa kita caring la ye cik iera :P

nabila faryzza said...

wahhh, lawa tarikh. btw, untunglahh. *jelous* :p

idahMOMOE said...

erkk. haha tak payah nak jeles sangat la eja.
nak tunggu anniversary kawen dulu ni baru best nak jeles. HAHA insyallah amin