Saturday, August 6, 2011

SEGMEN Wanie: Doodle Raya Free

Assalamualaikum uollssss . :D

anyway, ni nak join SEGMEN WANIE: Doodle Raya Free.

syarat syaratnye senang je
1) Buat entry bertajuk "Segmen Wanie: Doodle Raya Free"
2) Letak banner kat atas dalam entry dan link kan ke entry ni
3) Dalam entry kena ade:
a) Warne doodle (maksimum 3 warne) b) Name korang
c) Aksesori kat tangan doodle-biar bersesuaian dengan tema raya ye
(kalau taknak aksesori pun boleh)
4) Tinggalkan link entry yang dah siap dekat bahagian komen tuan punya segmen
Tarikh Tutup SEGMEN: 11.59 malam (7 Ogos 2011)
 
[ kalau korang na join, na join klik sini yea ;) ]
 
3 a) pink, purple, kuning
3 b) Idah Al-Habsyi
3 c) gelang tangan plus jam . jam belah kanan ya :))

TQ so much . hee :DD
.

2 comments:

Wanie said...

thanks ye join..:)
syarat sume cukup..
tengah malam ni wanie update senarai peserta contest..
datang tengok ye..

*idah silap bagi link kat komen tau..hihi

idah-alhabsyi said...

oo yeke ade silap kat atas tu? hee :P

oke2 telima kasih oo wanie, nati kite datang tengok. weee ;DD