Friday, August 5, 2011

Sama tapi tak serupa

Assalamualaikum .

waaaaaaaaa tadi aku blogwalking... pastu kan .. aku jumpe satu blogger ni.. pastu kan... u know what? nama dia sebijik macam nama aku . ya . screen name aku . sobss . *noob jugak aku ni

korang sume mesti kenal Ieda Al-habsyi tu kan?

sebenarnya aku memang tak tahu menahu ade orang yang sama macam nama aku tu . 
yelah, aku kan baru lagi dlm dunia bebelog nih . tak sempat nak usha blogger terhangat zaman sekarang . hehe .
so, nak buat macam mana?
da buat account sume url sume baru  tahu . ayoyo .
memang bunyinye sama, tapi ejaan lain, && pengalaman berblogging pun sangat lah lainnya . aku masih hingusan lagi .
terasa sangat kecil . hehe .



p/s : macam gamba kat atas ni . dua dua ada berry kat belakang . satu strawberry, satu black berry. lain kan? haha .  :)).

10 comments:

ayie said...

tu baru jumpa satu..entah ramai lagi leh jumpe..hehe

Fezul Fadhley said...

tak sangka kan? hehex

Fad said...

kembar tp xberapa nak siam..hehehe..slmt berkenalan.keep in touch ya!

Hazirah Hamid said...

it's okay la dear, lagipun itu memang nama u kan, tak apa :)

Mimie. said...

haha.dh pernah jumpa blogger tu sblom ni.ingtkan idah tp slh org.hehehe

Izzul Amir said...

haha comelnyee..macam tuan blog ni kan ? ^^

idah-alhabsyi said...

itu la, orang cakap kat dunia ni ade 7 orang muka seiras, tp tu la, tu muka, ni nama yang sama.
haha ;))

Awan Biru said...

Sama tapi tak serupa.

Ia tetap dalam kumpulan berry.

nabila faryzza said...

a'ah laa. nama belakang dah sama dah. cuma nama IDAH tu je lain ejaan dia

idah-alhabsyi said...

@eja: yup! kehkeh