Monday, August 15, 2011

Segmen: Promosi Blog 500 Followers ke Bawah

okay2 disebabkan bebelog kita ni macam takde orang jenguk kan, so macam tetibe rajin nak join segmen en.AA ni . haa

kalau korang nak tahu syarat syaratnya korang boleh klik sini .



nama: sharifah rashidah

hobi: tidur, makan biskut, apa pun boleh . kalau bulan puasa memasak apa yang reti . haha :P


okay siapa siapa nak join pun boleh :)
.

16 comments:

megan frog. said...

Nak join, tp mls nak wat entry, aiyakkk!

fiza said...

Salam kenal, dari segmen AA.

I follow ☺☺

idah-alhabsyi said...

@ciq ah: senang sangat weh na wat entry! :P

@fiza: terima kasih. hehe

ceq mas said...

selamat hari rayo dari geng kanada...mano nak follow ekau ni ha...

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali. Hihi. Jom follow blog saya pulak! And like blog saya ^^

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

follow me back ya.. :D

nurhanismohdisa.blogspot.com

sj said...

hai ... Salam Perkenalan ... Dari group kanada gak .... Selamat hari merdeka Raya... moh singgah blog Sj (^^)v

idahMOMOE said...

fuyyo ramainye datang dari overseaa. wahaha :)

Khairull-Dean said...

kunjungan dr perancis

::budak:: said...

singgah dan follow dr segmen yg sama :)
sory lmbt sbb pnt naek lori dr brazil..hehe..
slmt berkenalan :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Intan Nabilah said...

heyo . from Kanada .

follow me oke .

http://intannabilahzaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

pinnn...pinnn...

geng kanada dtg beraye kat sini...

salam kenal ^^

norshila ibrahim said...

ponn ponn

from perancis with love

Mya said...

fly from mexico! jum follow2 hee =D

nice belog anywayyy dan salam raya ^o^

nabila azmi said...

hi2..slm kenal..done follow sini=)...sy dri team dubai=)