Monday, August 15, 2011

eksaited, tahu?

Assalamualaikum .

salam ramadhan yang ke 15 korang . :)

pejam celik dah 15 hari kita puasa kan? waaahh (okay macam boring gila mukadimah kali ni, erk -,-'')

tak sebenarnya nak cakap, hari ni untuk berbuka tadi aku berjaya buat kari daging okay, KARI DAGING . hahaha . 

sape yang tak eksaited weh . 

da lah susah nak masak masak nih . weee :P

tapi mak aku cakap macam tawar sikit . emm . takpe lah, ikan masin ade, pe de hal . :P

hasil tangan yang so-so .

:')
.

5 comments:

megan frog. said...

Takpe2, baru belajar, mmg mcm tu, nnt dah pro, mesti sedap. Ciq ah ni msk hape pun tak reti, huhu, dah la masak sume tak jadi, lagi sedih, tsk tsk.

Gadis said...

wahhh...

dah pandai masak dah ni..

bagus2..teruskan usaha...Insyaallah nnti lame2 lagi pandai masak tau..

pebret akak ni..
lauk kari..nyummy...=)

idah-alhabsyi said...

@ciq ah: alaaaaaaaaaa takpe slow slow, ida pun tak reti. hentam je ni. ngehngeh ;P

idah-alhabsyi said...

@gadis: tenkiu akak. sedang mencuba dan berusaha ni. hehehe

starscream aisyah said...

haha, seb bek ada ikan masin kan, ekekeke, balik umah sewa nnti boley la buat :PP