Tuesday, August 16, 2011

awkward moment

macam biasa, lepas doa lepas terawih rakaat yang ke 8 tu, biasalah salam tangan orang sebelah kan .

so budak sebelah aku ni macam hulur tangan dia and macam hala kat aku suh aku cium .

aku pelik . dia tanya, umur awak berapa?

aku cakap "21". terus dia cium tangan aku .

*awkward moment*

pastu aku tanya dia, "umur brape eh?". dia cakap, "15".

dalam hati aku macam... aku ni muka 14 tahun ke?

*thinking*


okay ni memang first time jadi kat aku . n aku tersangat lah pelik . haha . kelakar pun ada .

tapi aku wat cool je la .

dalam hati dah excited tak pasal . ye lah . konon aku ni macam awet muda lah . wahaha! :P

eh anyway, pagi tadi aku bangun and aku sakit mata . waaaaa mata tak boleh bukak .

then i messaged my dad to buy some eye drop . then my dad bought this one eye drop and boom! terus ilang kot sakit mata . hihi . alhamdulillah .

so aku rekemen korang pakai la ni, insyallah berguna . kehkeh :)
.

4 comments:

Nurnasihah Shahbuddin said...

Dulu sakit mata kat u kene pakai yg Unit Kesihatan bg jeeeee =___="

frhhzqh , said...

Ahaks, mesti budak tu maluuuu gilaa :D

idah-alhabsyi said...

@ciq ah: hehe. dulu time kat Perak lah, kalau kat Shah Alam nak dapt MC pun jenuh, inikan lagi ubat sakit mata -,-''

idah-alhabsyi said...

@frhhzqh: itula, malu kot kalau kita pun :P