Thursday, August 25, 2011

kalau korang terer...

Assalamualaikum . korang da pegi terawih? da hilangkan dahaga? hehe .

oke ekceli entry kali ni saja nak bagi teka teki . kalau korang terer korang bagilah jawapan . :P

"ok ada 5 orang nak naik Myvi. 4 orang gemuk, 1 kurus. 1 gemuk tak boleh pandu, satu lagi gemuk cepat berpeluh. yang kurus ni suka tidur."

berdasarkan situasi kata atas ni cuba korang bagi sequence macamane mereka mereka ni nak duduk dalam kete Myvi tu. kihkih .


P/S: sebenarnya ni soalan quoted from my friend, rasa macam funny lah . so nak share kat sini . haha. selamat mencuba! :P.

3 comments:

ZWAN SABRI said...

Yang gemok tu letak dalam bonetlah.. HAHA..
sorryla, tengah2 malam ni otak payah nk berfikir.. blurr.. ;)


MySuaraBlog: Segmen Di Mana Anda Beraya Tahun Ini Bersama Phat Corner

Muhammad Fadzli said...

kasi yang kuat peluh tu drive la...

idahMOMOE said...

haha, okay thanx la teka susa suas je. :P
jap nanti nak wat satu entri bagi jawapan. feeling2 retis. WAHAHA