EK-ZAUS-TED.

okay officially-nye aku rase letih sangat harini . 

baru tadi hantar vid mandarin, yesterday we had to re-do the vid until 3am . weh sumpah rase nak maki je semalam
"KENAPA LA AKU CUBA BERJUTA KALI PUN TAK DAPAT NAK PUBLISH what's worng with you?!"- dalam hati lah . marah kat Movie Maker . herm .
 last last tadi hantar jugak lah, tapi dengan laptop . nasib baik laoshi saya baik hati . but she still wants the burned CD .

ottokeh? guess i really need to find a way to burn the vid into the CD somehow . da la semalam mangat buat yang baru kat lappy lain, dengan harapan boleh la publish, tapi harapan tinggal harapan . 
anyway, mende dah hantar pun . cuma pasni lagi la serabut, nak kene fikir pasal video and nak study lagi .

argh . DEPRESS . 

mak nak balik umah, rindu mak, rindu alid, rindu umahh, rindu semuaaaaaaaaaaaaaaaaa . T.T

 [ encik google ]














p/s : sorry abg BOB i cannot attend your wedding tomorrow , i got a lot of things need to be done here . semoga berbahagia selalu disamping bakal isteri ye :).

No comments: