Saturday, April 30, 2011

kite bako je ler .

assalamualaikum semua .

okay memang tipu la klau aku cakap aku tak kan update time exam week . emm . haa tgk kan sekarang aku tengah update bebelog nih . HAHA :P

anyway, ive just finished my Professional Practice paper in the evening . OMG the questions were so confusing and i think at the end of the day the answer is not really in the book . what the hell am i suppose to write? oke fine kebanyakan nye semua KBKK . time tu memang kat dalam kepala tak ingat apa apa dah, sebab tengok soalan pun da pening-pening . hurm .

okay thats for PP . hari kelmarin jawab soalan untuk paper Measurement . untuk budak QS cam aku ni memang tahu la tu killer subject and core subject . and theyve got two papers in one day, paper 1& 2 . nak nanges je dengar . huuuuuuu . but i have to face it anyway, nak buat macamane, berdoa usaha dan tawakal je la .

seriously aku tak tahu macamane result aku sem ni . TAKUT LAH . huuuuuuuuuuuu

.

4 comments:

starscream aisyah said...

alololo, chill ok! :D

starscream aisyah said...
This comment has been removed by the author.
shida said...

high five rashidah! :p

idah-alhabsyi said...

okay thnx kawan kawan. ngehehe