Saturday, March 5, 2011

please you, jangan buat I macam ni.

you, masa I first time jumpa you, you handsome sangat .
betul, I taktahu nak pilih mane satu you .
tapi I da tertarik kat you . sekali tengok, terus I terpikat tau . 

lepas I da dapat you, I tak pandang yang lain tau . I nak you je .
macam macam you bagi dekat I .
I betul betul bahagia .
dalam masa 3 tahun kita bersama, I da buat macam macam dengan you .
I tak pernah bosan tau .

setiap hari I makin sayang kat you .
you tahu kan?
tapi kenapa you buat I macam ni?
sampai hati you .

I sedih sangat . nak gantikan you I tak mampu .
I tak mahu dah yang lain . 
takde yang lain boleh gantikan you .
I tak sangka akhirnya kita macam ni you .
ingatkan kita rapat sangat .
sanggup you buat macam ni dekat I .

you, pehlis la sembuh .
pehlis bagitahu I you sakit apa .
boleh I hantar you pergi jumpa doktor pakar .
senang cerita .
you tahu kan I ni bukan orang penyabar .
tak pasal pasal I gantikan you, nasib baik duit tak cukup tau .

tapi you, I still sayang you . 
sayang sangat .
I rindukan you .
I rindu nak picit picit you, tekan tekan you . aawww
miss that moment .
you jangan buat I macam ni ya?
harap you faham perasan I . I LOVE U MY LAPPY!

P/S: coretan 'aku' kepada laptop kesayangannya .
.

2 comments:

nabila faryzza said...

haish! ingatkan ape la tadi. grr! lappy upenya. nape kak?

idah-alhabsyi said...

kihkih. kira best la ni boleh buat orang suspen. :P
hardwarenye problem.. huuuuuuuuuuuuuu sobs.