Malam Pra Graduan Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur

Assalamualaikum. terasa macam panjang pulak tajuk tu. ahh lantak lah. haha

I'm back for good! cewaah mangat. its been a while lah since i last posted anything in here. sebab blogger problem malas nak ambil port dah pastu. haha

anyway, last Wednesday my Fac organized this Malam Pra Graduan (for short MPG) for final year students, eh final sem students. so yang join memang akak2 and bro2 senior je lah kan. we had lots of fun although tak semua orang pergi. yang tak pergi tu sebab mahal katanya. tapi kalau aku sebab makan aku no hal. semua on. :P

the theme was White Carnation Heaven Fantasy. at first i didnt really know what to wear. sampai lah hari yang nak dinner tu baru decide nak pakai apa. lantak lah kan, janji ada kaler Pink,Purple and White. every body was so gorgeous, and the food was okayy, sebab macam tak cukup sebenarnya. eh eh :P

so lets just enjoy ze pictures okayy :)


 we got Spaghetti, some beef goulash, mixed vege, seafood, potato and chicken!

 according to menu it said Italian Tiramisu. tapi rasa dia pelik. ke sebab aku first time rasa. entah. haha!


 them!


 housemates <3


 yeah ni semua housemate kita, kecuali yang sorang kat tgh tu. ekeke. yg tu classmate ;)

 preggy mummy Melissa!


oh emm me and naqi. hiksss :P

okay lah that was all i can upload. kalau nak tengok lagi boleh buka kat fb kite ye. kat sini kalau nak upload semua takut lembap plak nak load kan. ehehe k lah, till then! thanks for reading this entry :)


.

4 comments:

engkumira. said...

idah, cantiknya pakai tudung, ajar la saye, hahak :D

idahMOMOE said...

mira: haha thankss! tudung ni main belit je.
boleh search kat utube tau. haha :P

Ela Tasneem said...

i like what u're wearing! Cardigan tu lawaaa.ktorg nye MPG this july xtau nk pakai apa T.T

idahMOMOE said...

Ela: thanks Ela! cardigan ni pun last minute shopping je. hee he
i'm sure you can find something nice to wear ;)