Island BBQ Steamboat, Kg Melayu Subang

Assalamualaikum. happy day! hehe sebab kali ni nak update pasal makan lagi. wehuuu! *clap clap*

last Thursday actually me and naqi ada pergi makan makan sikit but then tak dan (sempat) nak update. sebab balik tu dah kekenyangan and tangguh tangguh then sampai tadi baru teringat balik. hiks!

korang pernah dengar tak steamboat yang famous kat Kg Melayu Subang tu? haaa kat sini lah kitorang p haritu. Island BBQ steamboat nama dia. dia actually macam Seoul Garden tu but then Melayu sikit. and simple and more to outdoor.

 kalau nak reserve tempat or sesat masa nak pergi boleh call number yang tertera :)

 yang ni raw food dia yang ada, termasuklah seafood tu

 buffet stylee

 dia boleh grill2 and boleh pilih nak sup tomyam or biasa :)



 i dunno why dalam gambar ni naqi nampak kurus sikit. haha! :P

 nice jugak la ambient dia

owkay, dissert time! ice creams! haha kitorang makan dua cup seorang. best! :D

anyway, untuk kitorang yang student ni RM21.90 per person is okay lah kan. its all you can eat!

p/s: nak pergi boleh visit sini http://islandbbqsteamboat.wordpress.com/ haha promote sangat! :P


.

No comments: