REVIEW: Ombak Rindu

Assalamualaikum and ni hao.

apa yang menarik sekarang kat pawagam ek? oh okay mestilah Ombak Rindu, kan? and aku adalah salah seorang manusia yang sebenarnya tak nak la tengok sangat pun cite tu tapi sebab belambak kat fb and twitter tu orang dok post pasai cita ni so tetiba jadi macam terpengaruh nak tengok. haha

so dengan jayanya aku pergi tengok harini kat Times Square. dengan en naqi. kegigihan terserlah bila sebelum pukul 10 dah gerak. *actually lagi 5 minit je lagi sebelum pukul 10 pagi* :P okay dengan gigih nye lagi pergi drive sana and sampai2 je beratur dah panjnag. EH! SORRY SORRY MELALUT PULAK. NI NAK REVIEW NIH. hahaha

*ehsan encik google*

actually aku tak baca novel Ombak Rindu ni so i didnt know what to expect kan. but but but, eventho aku tak baca pun, i could feel that cerita ni macam ada something lacking je. i dunno, jalan cerita dia macam ada sesuatu yang tak kena. ofcourse Aaron Aziz sangat romantik dengan Maya Karin. jeles jugak. kehkeh. contoh la kan, macam Lagenda Budak Setan tu pun aku tak baca Novel dia but cerita tu sangat ohsome! so kita boleh tolak faktor 'sebab tak baca novel'. hehe Lisa Surihani pun cun and menjadi la dia belakon watak perempuan jahat. eh jahat ke. entah. haha

jap sebnarnya aku nak cakap, cerita ni macam biasa biasa je, taktahu kenapa ada orang sampai tepuk tangan pas cite ni habis tayang. naqi yang baca novel tu pun rasa serabut sampai nak tertido dalam panggung tu. korang cemana pulak? hehe


p/s: malas nak bagi rating sebab assignments tak siap lagi. tak pasal. HAHA



.

1 comment:

nabila faryzza said...

eja pun rasa biasa je. && kte sama! tak baca pun novel ombak rindu ni mahupun lagenda budak setan. tapi tgk lagenda budak setan, mcm layan je. tapi cter ni biasa je.