Thursday, December 29, 2011

Family Day SAB

Assalamualaikum, hai, ni hou :D

aku baru perasan da lama aku tak update bebelog nih *eh lama sangat ke padahal baru seminggu. bajet ada orang nak baca post ni. huahua*

anyway, hari Ahad haritu bersamaan 25 Disember 2011, family belah ayah aku ada buat family day. actually ni family day kali kedua. tahun lepas dah ada buat dah. hehe SAB tu stands for Syed Abu Bakar. nama arwah aki aku, which is ayah kepada walid aku. hehe.

venue dia kat umah makcik aku, kat Jalan Kemaman,Temerloh. kampung apa aku tak ingat, tapi dekat je dengan hospital besar Temerloh tu. hihi

all of our family came but 3 of my uncles and of of my aunt tak dapat datang. hewhew. well family day ni sebenarnya buat sebab nak merapatkan silaturahim. siap ada sukaneka petang and BBQ and night. nyummsss. hehe

enjoy the pictures okay :D

cari gula gula and lada dalam tepung. acara yang wajib ada!. haha

 belon air.

 woodball.

 musical chairs for the guys

 musical chairs for the ladies

 okay gamba ni rosak. malas dah nak re upload banyak2 kali. huahua

 my kazens with the marks

sempoi tak hadiah no 1 tu? hehehe

 family belah ayah kita. ada lagi yang tak cukup ni. huhu

bbq for the night. weehuuu

:D

ekceli banyak lagi ni gmbar, tapi malas la nak upload semua, tau tau je la kan kalau aku upload gambar nak besar je, aku pun malas nak tunggu. kehkeh

thanx for droping by guys! :)
.

2 comments:

nabila faryzza said...

haha! sempoi habis la hadiah tempat pertama tu. pakai plastik je. pastu letak air kt tengah konon2 menara laa. HAHA :D

idahMOMOE said...

haha tu lah,
actually banyak gila makanan dalam tu. tak larat dah. hehe