Friday, December 30, 2011

Demam Final

Assalaamualaikum. :)

first of all thanks kepada yang datang blogwalking kat sini, kite terharu sangat. hehe tunggu aku habis final baru aku visit blog korang balik k? hehehe

mesti orang ingat aku ni tak study ke sebab asik dok update bebelog je. btw, update blog ni tak lama pun, dalam 15 mins, and its done during my free time or time tengah relaks relaks letih dan bosan tengok buku je. hehe


kalau tengok jadual exam aku macam free sangat kan? macam la tapi subjek dia heavy heavy. huehue. aku nak study pun taktahu cemana. baca je mana yang mampu. dah la paling last habis. nasib badan. 

anyway, wish me luck guys! :)

p/s: tak sabar nak habis exam! nak balik and makan BK kat Kuantan hahaha *jakun habis* :P


.

4 comments:

ayie said...

good luck dekan tahun ini :)

nabila faryzza said...

goodluck! :)
a'ah. kesian korangg. tapi takpe. atleast ada gap. kitorang 3 hari berturut. pergh!!

idahMOMOE said...

ayie: thanks :)

idahMOMOE said...

eja: thanks! biasalah time degree mesti ada sekali sem yang akan ada paper berturut.
hehe gudluck eja!