Sunday, November 27, 2011

hari bahagia saya

Assalamualaikum :DD

first of all, nak bagitahu yang weekend ni im at my home sweet homeee. weee. gigh sangat balik, walaupun cuti 3 hari je. 3 hari je? 3 hari okayyyy. petang jumaat kelamrin terus aku gerak balik Kuantan. awwww.

3 hari je tapi banyak benda boleh buat kot. kebetulan encik cinta nak pegi Kuantan jugak. aduyaiiii guess what, memang aku berkepit je la dengan dia semalam. seharian kot. eh, sampai petang je. and berkepit tu meaning bukan 'berkepit' tangan bahu ke bahu pinggang ke pinggang ke apa, but just simply hanging out together. heee.

it was the best memory. macam tak percaya je pergi jalan jalan ngan naqi kat kampung sendiri. memang tak caya. tapi percaya jugak la. hehehehehehe. and aku lagi tak percaya aku drive daripada rumah sorang sorang, pergi Swiss Garden pick up dia, bawak dia pergi Teluk Chempedak, ECM tengok Breaking Dawn, shoot balik pergi makan mee calong, and finally singgah bilik dia jumpa ibu. muahahahaha. yang paling last tu memang tak caya. kehkeh :P

 nasi lemak kat Tree Under. takde la sedap sangat, nasi dia keras, tapi makan jugak la. sebab lapar. :P

 muka gigih budak bangun pukul 6 sebab nak keluar. weeee

 haha. yang ni gigih drive.

 Big Apple seround. venue: East Coast Mall

 gamba ni tatau motif apa.

 favorite! oreo!

 muka 1st time makan mee calong. weee

 this one is my favourite jugak. orang Shah Alam wajib kena rasa kalau datang Kuantan :P

 singgah pantai dekat Swiss Garden duluu.

saya suka view mcam ni. hee

 <3

 hai boiprengg :P

 

conlusionnya, i really had a great time yesterday. thank to our sifat kegigihan. kalau tak tak macam ni kan.. haha wee :PP

p/s: Salam Maal Hijrah. Korang baca tak doa akhir and awal tahun semalam? :).

2 comments:

nabila faryzza said...

wahh, jumpa bakal mak mertua. kiki ;)

idahMOMOE said...

hehe tak bawak jumpa lagi, belum masa lagi :P