Tuesday, November 1, 2011

ABC


we met Ana Rafalli last two days. tak expect pun. plan nak pergi makan abc je kat seksyen 2. tapi siap tapau abc then makan kat tepi tasik lagi pastu terjumpa Ana Rafali nih baru pas habes wat show. coincidence much? :P

mula mula gedik gedik malu nak amek gamba (aku la tu) then bila nak ambil siap duduk tengah lagi. haha. *over*

anyway, nothing much to say. this is the toughest week yet in this semester five of mine. i hate final year. too much of work. too much of thinking needed. oh yeah, and stress some more. YA ALLAH, BERIKANLAH AKU DAN RAKAN RAKAN KU KEKUATAN UNTUK MENGAHDAPI MINGGU NI DAN MINGGU MINGGU YANG MENDATANG, AMIN.

p/s: tak sabarnyeeeee nak hari Jumaat -,-'''
.

2 comments:

nabila faryzza said...

mesti ana rafali baru balik or otw nak ke uitm. sebab ada malam tu, ana rafali buat persembahan kt DC.

idahMOMOE said...

dia baru lepas buat show time ni kat tepi tasik shah alam tu. hehe