Saturday, October 1, 2011

PADINI Warehouse sale.

Assalamualaikum.

nak cerita ni, siang tadi aku pegi yang wholesale Padini kat Glenmarie tu. weh sumpah ramai orang tak ingat. aku ni bersama 9 orang rakan lain. smpai dalam pukul 12 setengah tengahari camtu, duk riot riot kat depan kilang tu pukul 2 petang baru dia bagi masuk. yang lelaki melayu semua tinggal solat Jumaat. haiihhhhh

aku rasa nak sound je, tapi siapa la aku ni. tapi semua muka tak tahu malu kot. malu aku sebagai remaja nih -,-''

dah masuk pagar tu kena letak pulak handbag dalam plastik pastu kena ikat pakai yang macam dekat Mydin tu (tatau nak describe macamana). then dia bagi beg plastik sorang satu. bila da masuk, alahai, ingatkan ada la lampu and kipas ke ape kan (proper lah sikit), tapi masuk masuk je macam kat tempat parking lorry tu. tempat lorry loading and unloading. Allah! panasnya tuhan je yang tahu. dah lah penat menunggu kat luar, bila masuk kena pulak berebut dengan orang yang sumpah ramai gila dalam keadaan panas camtu, pasni memang aku confirm tak pergi da lah. hadoiiii

pastu da masuk ni, hampeh je. baju dia takdela lawa lawa sangat pun. ada tu rosak teruk kot, tapi dia jual lagi. semua macam rejects je kan. ye lah, what do you expect, each item RM5? sampai beg and kasut pun boleh dapat RM 5 each. hemm.

 gigih sangat ni mereka tunggu. nak dekat dua jam okay.

 kat dalam. hemm. ni je yang sempat snap. pastu sibuk berebut baju. HAHA

 muka penat je kan :P tengok la kat belakang tu makcik tu siap bawak baby dalam storoller lagi. gigih tak gigih. kesian kat baby tu, mesti lemas -,-''

 yang ni maintainnnn

sorry sebab gambar tak berape best, camera phone tak perform lah. eh maklumlah kita tak pakai beri hitam ke or Ipong. emm. HAHA!.

4 comments:

norshila ibrahim said...

wah..bestnya ada padini warehouse sale ni..msti rambang mata n penat merebut bju ni..byk bju beli?murah2 x?

idahMOMOE said...

memang penat berebut baju. dengan panasnye and ramai orang nye.. huhu.
biasa biasa je, baju rejectkan, biasalah. 5 hinggit je plak tu :)

nabila faryzza said...

ouh, barang dia semua terok ea? btw, haritu kitorang pergi warehouse nose. HAHA! sama la kak, mmg panas gila! berpeluh2 ha. cari punya cari, xjumpa pun kasutnya. haih! :/

idahMOMOE said...

waaaaaaaaa bila warehouse kat nose tu? nape akak taktahu pun? ergh :P
hehe takpe la, pengalaman :P