Monday, October 3, 2011

Day out 1: Sunway with the girls

Assalamualaikum. :)

kalau dikira kira rasanya ni first time kot kitorang sehousemate keluar hangout cukup korum. haha. tapi ni pun tak cukup seorang, sebab dia ada hal dengan mak dia. tak dapat join sekali. uhuk uhuk.

anyway, kitorang pergi sunway pyramid. naik satu kereta himpit 6 orang. gigih tak gigih weh. ni semua sebab bosan duduk kat rumah punya pasal lah. semua pakat nak keluar. HAHA

anyway, these are some random pics that weve taken during the hangout. :D

 masa ni dekat Nose. gigih masin masing telek satu per satu kasut and barang kat situ :P


 haha comel kecik! ;P

 promote beg sikit. kehkeh

 gegelss

 pastu pergi melantak kat TF ttdi jaya. kebeltulan haritu dia ada buat opening discount, dapat 50% kot. weeee



dorang cakap no wonder lah aku ckap aku punya muak, sebab semua yang aku ambik manis manis je. alaa dah tu je yang aku suka. wekk :P
.

4 comments:

Mimie. said...

wahh tf sedap nyee :) takpe manis macam tuan de :P

Bella Rahim said...

seronok nye dpt hang out ...
tutti fruity tu ta tahan nengok..slurppppp! <3

idahMOMOE said...

@mimie: tenkiu mimie. mimie lagi manis lah! :D

idahMOMOE said...

@bella : jom la tutti frutiiii weee :P