doodle raya Wanie

Assalamualaikum korang .

alhamdulillah dah masuk hari yang ke 19 kita puasa kan? & insyallah we got like less than 2weeks left for Hari Raya . hehe . tak sabar weh!

anyway, kali ni nak cite aku dapat doodle raya free daripada cik Wanie kita . alaa yang Firdani Love Story tu. hehe

okay ni dudel yang dia buat khas untuk aku . ekceli kene join segmen dia haritu baru boleh request . tapi rasenye sekarang boleh lagi request on the spot kot . cuba korang klik kat link tu :)

tadaaaa!


ngehehe . comel tak comel tak? baju ni boleh request kaler & ive chosen purple, pink and yellow . *haha sangat la girlie kan :P*

korang jangan amik tau doodle ni . weeee

P/S : wanie, thank you so much for the cute doodle! entry ni khas untuk Wanie je . ngehngeh ;).

5 comments:

yuyueyuliana said...

sepeettttt mata dia. hehe

Dosh Saleem said...

comel2.. siap ada manik2 kat tudung dia. :) btw good one!

idah-alhabsyi said...

hehe comel kan? tenkiu kat Wanie. hehe

Wanie said...

u r welcome idah..:)
sory ye wanie baru perasan entry ni..
thanks buat entry ni..weee
klu ade yg curik inform tau..:D

idahMOMOE said...

hehe. takpe la wanie, mase buat ni lupa nak inform kat wanie. hee
okay okay :D