Sunday, July 17, 2011

THAT DAY :)

haritu, kita jumpe. sumpah nervous la taktahu kenapa.

mungkin sebab da lame tak jumpa.

tapi, gigihkan hati jugak. yela, dah depan mata, rugi la kalau nervous nervous ni. tak ceria langsung. haha :P

okay okay, 1st thing kita buat, beli tiket transformers.

okay saya tahu awak nak tengok Harry Potter. saya yang nak tengok Transformers tu. ye saya tahu cite tu da outdated, tp awak layan jugak sebab saya na sangat tengok kat wayang. mengade saya ni. ngehehe 

then, pegi makan A&W. awak cakap awak segan. sebab ade kakak saya. sy cakap, "rileklah okay". awak pun muka segan je, kalau saya dengan adik beradik awak lagi la kot . pijak semut pun tak mati time tu. HAHA :P

 muka segan makan A&W sama sama :P

awak caring sangat. kakak saya nak tunggu kawan dia sorang sorang pun awak tak bgi. tp bagi saya, biasa je, sbab klau saya pun saya tak kesah tak berteman time tunggu kawan. da biasa. tapi awak tak bagi.

tapi sebab saya sakit perut tak tahan sangat da, awak teman jugak saya pegi toilet yang dalam panggung tu.

sanggup pegang hanbag, popcorn, dan dua ketul air . awak tak mo masuk selagi saya tak masuk. oke aki, thanx awak :P

sebelum balik tu sempat makan kitkat dengan awak, and u gave me something that i could never forget.



 KITKAT!

gamba last sebelum pintu lif ni tutup. uhuk uhuk :P

THANK YOU FOR THE DAY AKI, I LOVE U WMNWMN :)) :D
.

7 comments:

shida said...

somel :)

tapi aku jeles nama naqi panjang bila ambil huruf depan saje. kade tak rock. KZ saje. soobs =.="

idah-alhabsyi said...

alalala, tak rock tp macam hiphop je "KZ". bunyi nak dekat cam "Jay-Z" dah. comel pe. ngehehe :P

shida said...

k, then nanti aku sebot nama kadiaq 'kay-z' hahah :p

liyanafauzi said...

alaa cecomelnye la hai korang niee ! :)

idah-alhabsyi said...

kecik: haha comel weh 'Kay-z' :P

yana: emm, biase je lah. alohh. :PP

nabila faryzza said...

awww. so sweet la korang ni. hehe :)
btw, kasut to comel.

idah-alhabsyi said...

ngehehe thanx eja :))