4 hari keletihan yang awesome!

Assalamualaikum semua :)

haritu aku gerak ke KL, alang-alang my mum ada kursus kat sane, me and my sis tag along lah . hehe. 
gerak selasa malam and we just got back home yesterday, so baru harini rajin nak upadate2 bebelog ni .

entry ni would be full of pictures, so here we goooooo :D

DAY 1: Timesquare.

 testing je ni. parking kete kat terminal putra gombak. tengok la kete yang banyak ni. ouchh

 my sis.

 kat foodcourt timesquare. our lunches!

 TS yang lengang.

DAY 2: Sunway Pyramid

 hai boyfriend :P

 rindu kat unser. heee

 miss him.

 1st time jumpa. ekeke

 loving this :P

DAY 3: Wangsa Walk, KLCC

 my mum and sis practising for their tournament.

 MANGO CHILLI.



 gigih ni nak pg tengok wayang! 

 HP7:P2 was awweessoommeeeeeeeeeeeeeeeeee.

 say cheeseeeee.

DAY 4: WangsaWalk

 tournament day .




 lunches later that day.

 shrimp yang sangat la mahal untuk meal besar camni.

 chicken ricebowl?

 first time makan kat Popeye's ni. heee

just for fun. haha :P

okay dah bai. weeee :D
.

No comments: