Sunday, July 10, 2011

steamboat made my night

Salam .

actually entry ni nak update malam tadi . tapi sumpah la kenyang gile sampai tak larat na taip banyak-banyak . haha.

so ni macam excited sikit la nak update . 

anyway malam tadi kitorang pegi steamboat je . takde la menarik pun kalau korang korang yang rajin pegi steamboat tu dengar, kan? haha . tapi malam tadi exsited lebih sebab satu family cukup . wuhuu

btw enjoy the pictures okay? :DD







 alahai dua orang nih :P

 yang ni manis gile! boleh kencing manis aku minum. HAHA









mak saya!

oke dah tu je, bai :P
.

1 comment:

Miss Y and Her World said...

bestnya dapat keluar satu family full. dah lama tak keluar dengan family. masing-masing sibuk dan ada yang dah ada famili sendiri. rinduuuuu.

Bila Perempuan Dah Hilang Minat Pada Kau
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya