Sunday, July 10, 2011

En. Tiks

Assalamualaikum & morning guys!

harini aku terasa nak update cepat cepat sebab pagi tadi aku bangun tidur and i found this in the back room .


waahhh! excited kot . kelmarin letak perangkap die tak masuk, so kitorang fikir bijok gak en.tiks ni, tapi malam tadi dia dok berape bijok ngat sebab masuk gak dalam trap tu . ekeke .

so me and my sister was really excited and took a lot of pictures of en.tiks . jakun kan .

 da alih ke luar .

 omaigod isnt it cute? HAHA

 trying to go out .

he even looked at the camera . en. tiks pun tahu pose okay . :P

sebenarnya macam kesian gak kat en.tiks ni, tapi what can i do, u r a pest, nanti kalau beranak pinak sape yang susa kan?



.

2 comments:

liyanafauzi said...

comeiii gilerrr tikusss nie ! seriusss.

idah-alhabsyi said...

macam tikus lakonan je kan. nmpak cam bersih je. haha