Wednesday, March 16, 2011

sesat kat FAC ENGINEERING. haha

Salam .

tadi aku, yana, irni and mimi berhajat nak buat casestudy pasal BAS kat bangunan engineering, but then we ended up lost in the building .

okay, kitorang sambil mengomel (kenapa bangunan ni design die sangat complicated and pening for 1st timer macam kitorang) sambil mencari lokasi control room kedua . last last, tak jumpa pun . kitorang buat appointment dengan bos terus, so kena datang again another day . amik gamba je banyak . kihkih .

muka eksaited 1st time masuk fac engineering . ngengeh


view dp salah satu bangunan . *tatau bangunan pe, menara 2 kot* :P

 motif letak gmba ni adalah sebab lif dia sangat pelik . 1st time jumpa kena tekan tingkat berapa dp luar . huuuu *jakun*


oke, gamba ni haruslah ada! HAHA .

okay lah, thats all, hari da petang ni, nak p tdoq la kejap . heeeee . daaaa :)
.

4 comments:

starsream aisyah said...

weeeeeeeeee. lif kotaorang mmg unik :)

idah-alhabsyi said...

alahai.. unik tak unik.. sesat weh kitorang kat sne! :P

nabila faryzza said...

lif dia pelik. tapi cm takbest. kena pikir semasak masaknya sebab dh masuk takleh nk tukar floor level dh. haha :D

idah-alhabsyi said...

aah eja.. mase 1st time smpai situ main serbu je.. bila da masuk cuak takde button nak tekan floor brape. err haha :P