Sunday, February 13, 2011

Yogi Bear :)

Salam.


pic taken from google

Malam tadi aku bersama 3 lagi orang teman aku dengan gigihnye pergi ke JJ Bukit Raja sebab nak tengok yogi Bear. haaa. cite ni sgt comel okay. *by all means, comel. tengok kat gambar atas ni, comel kan? heee* its about two cute talking bears that live in human world. hehe. lagi lagi tengok pulak yang 3D punya, effect die lagi la cambest je. but yang tak cam best sangat, a ticket costs rm19.*pheewww*

 member terlibat : yana & fana

that's me & irni :)

okay lah, thats all. untuk semua yang suka kan kartun, boleh la klau nak tengok cite ni. till then, daaa


with love, ida.

2 comments:

nabila faryzza said...

sekali sekala tgk movie 3d kann. takpe la mahal pun. hee :)

idah-alhabsyi said...

hihihihi *taktahu nak komen ape* haha :P