saya keluar pergi giant tadi. hihi

assalamualaikum.

alhamdulillah presentation berjalan dengan lancar. setelah isi perut sume dikeluarkan sehingga takde pape lagi tignggal dalam perut pun, still rase cuak. HAHA. tak sangka 8minit berlalu dengan begitu laju. nasib baik la panel aku not as harsh as i thought. baik jugak la. okay je. aku je ngeri tak tentu pasal. heeee

okay okay intro takde kene mengene ngan tajuk entri kan? haaa. sebab saje nak update pasal proposal tadi. hihi. so actually tadi aku pergi giant dengan teman gigih saya. hmm. gedik-gedik pegi setakat nak beli barang2 aku ngn pisang untuk umpan ikan nak memancing esok pagi. hhaaa. nak tau kt mane? tunggu next entri ye. jeng jeng jeng. :P


with love, ida.

No comments: