jeng jeng jeng!

salam.

argghhhh masa sebelum kelas PM td aku dapat satu berita yang memang aku tak nak dengar *and aku tahu orang lain pun tak nak* tapi, dengan segala kuasa-Nya, tertulis lah kat satu kertas tu bahawa panel saya untuk proposal tajuk dissertation ialah EN. FISOL. ya, EN. FISOL. biar saya bold kan lagi, EN. FISOL.

Ya Allah.. ketaq lutut cek. ape hal la nama aku boleh terkena kat dia? time tu jugak macam-macam benda terlintas kat fikiran aku, "mesti nati aku kena sembur.." "arghh takleh wat salah ni tak pasal2 aku kne maki kang.." i can be stressed out by only hearing his name.. *wuwuwu*

entah lah kenapa aku tetiba boleh jadi tepu bila dengar/tengok name dia. orang ckp dia ni garang. entah. aku tak penah belaja dengan dia lagi, so tatau la dia ni cemana. but by najah's story, en.fisol tu okay je sebenarnya. hurm. idk. hopefully betul la tu semua. i still cant buy her strory until i finf out myself. hihi.
.

No comments: