cuti dah mula.

salam :)

memandangkan cuti dah mula, so aku nak share sikit sikit ape yang akan mungkin dibuat sepangjang cuti yang panjang pendek ni. lets see 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1. Shopping shawl, baju dan yang seangkatan dengan nye. *macam banyak duit. hee*

2. Update blog semahunya

3. Get my hair cut a.s.ap. *seriously*

4. Sleep all day. *ill try my best cause i know i cant when my dad's home*

5. Bawak kereta. HAHA

6. Bodek mak beli "itu". *sambil mengangkat angkat kening*

7. Cupcakes. argghh da lama tak buat!

8. Cari tajuk for my dissertation proposal =,="
-
-
-
-
-
-
-
-
okay fine. perasan tak tajuk proposal tu last sekali? haha. malas betul la nak fikir pasal tu. why do i like to procrastinate sgt? tak sangka diri macam dah dewasa. eceh. T.T

so thats all i can think about right now. tapi tak sure lah boleh buat semua ke tak. but i think the last one tu a must to be done. *sigh*
.

2 comments:

liyanafauzi said...

ehem cik adik sila mulakan list dr bawah dulu hngga ke atas ye ;))

idah-alhabsyi said...

waaa, aku baru pasan komen ni. heee
hmm, bernas jugak idea ko tu weh. muahahahaha :P