Wednesday, March 21, 2012

6th Semester

Assalamualaikum. :)

didnt update anything almost 2weeks. actually mula mula dulu sebab takde internet, tapi lama lama rasa macam okay je takleh online pun. haha cuma rasa macam dalam gua lah sikit. :P tapi ni dah ada, so macam gian sikit lah. hahaha

anyway, for this sem i have 5 subjects in total which are Measurement of Civil Works, Construction Technology VI, Professional Practice III, Construction Economics IV and Applied Studies II. itu tak termasuk subject untuk dissertation lagi which is 6 credit hours. haaa pengsan wehhh! T___T

hope fully sem ni takde lah tough sangat macam sem lepas. yeahh seriously last sem was the toughest sem ever. period. senior cakap sem 6 ni macam rilek sikit, tapi taktau lah. harap2 betul :P

and i cannot believe i'm a semester 6 student! insyallah ni sem terakhir.. untul kawan kawan se-batch, gudluck ye, do your best! :)

hehe gambar ni takde kaitan pun, tapi comel kan? :')

.

2 comments:

nabila faryzza said...

sem 5 is the tough? tapi kenapa eja rasa sem 4 ni pun mcm dah tough. huhu :(

idahMOMOE said...

aah. bagi akak lah. hehe tunggu lah masuk sem 5 nanti. sebab ada subjek applied studies tu macam beban sikit.
hehe anyway, enjoy je eja!
hidup mesti diteruskan! :P