Saturday, February 11, 2012

Steak favourite?

Assalamualaikum :)

okay la entry ni nak update pasai makanan lagi. biasa lah, orang suka makan kan *tapi takut gemuk, sedih je dengar. haha* tak macam ni, as always lah kan me and encik gigih suka pergi jalan jalan tengok tempat makan yang agak cam best je. then aku godek godek laptop ni terjumpa la pulak gambar pi makan steak. haa steak as in "stake" sebut dia. ececeh nak mengajar orang plakk. aduii abaikaaan please.

okay korang pernah pergi Kampung Baru tak? mesti la pernah kan. hehe kalau tak penah pun tak kesah, takde la pelik pun kalau tak pernah. aha nak cerita ni, haritu kitorang p makan kat HR Steakhouse, kat a.b.d. *feeling qs* the makanan dia memang cost effective.

for chicken chop boleh dapat dalam 6 ringgit lebih kalau tak silap, lamb chop dia rm9.90. memang berbaloi jugak la kan. rasa dia pun sedap. okay la untuk harga macam tu. aku makan mix grill dalam 11 ringgit camtu kot aku tak ingat lupa dah. haha. but then kali kedua kitorang pergi macam baru perasan tempat tu macam kotor sikit, tapi sbb malam so takde la nampak sangat. weekends memang ramai orang


ya ya gambar hodoh i know but then sorry ye semua gambar lupa patutnya guna flash, haha so ni je yang termampu. hee

nak selit gambar fav satu ok dah bai :P


p/s: malas nak komen banyak banyak sangat bukan dorang sponsor pun :P


.

2 comments:

starscream aisyah said...

nomnomnom..nmpak sedap,murah pulak tu, kfc pon kalah :P

idahMOMOE said...

tu lah pasai, best ever if kalau nak yang murah! :)