Monday, February 13, 2012

Grammy's 2012

korang tengok ke Grammy's pagi tadi? okay, yang nak highlight kat sini is Adele won six trophies, which are for:

album of the year (21), 
record of the year (Rolling in the Deep), 
song of the year (Rolling in the Deep), 
best pop vocal album (21), 
best pop solo performance (Someone Like You)
best short form music video (Rolling in the Deep)

hehe suka Adele! and yeah congratulations to you :D

p/s: Katy Perry dah bercerai dengan Russell Brand? okay baru tahu.

.

6 comments:

Dba Shah said...

Never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too ! Eh, Hehehe. Tumpang lalu :D

starscream aisyah said...

eh, ada wartawan grammy la :P ye ke, baru tahu jgak katty cerai, lorh..cepat gilak

leya said...

unik kn sore adele ni..mcm trend la ek bila artis bru muncul n lagu meletop trus menang award menimbun2 mcm taylor swift dlu..

idahMOMOE said...

@dba shah: hai awaksss :D

idahMOMOE said...

@starscream: tu la kan, ingat kan boleh la tahan lama macam posh and beckham tu ke :P

idahMOMOE said...

@leya: yapp, murah rezeki dia :D