Thursday, January 26, 2012

21st January: A little celebration

Assalamualaikum :D

im back for good. muahaha. OK. tak funny. haha :P

last Friday night, me and him when for a little dinner at this one steamboat restaurant. the food was not that bad lah, but then the price was a little bit off for a quality like that. but it sokay, cause the birthday boy seemed thrilled. legaaa. okaylah kalau birthday boy suka. itu yang paling penting. hehe.



 sedap tak sedap makan sampai perut kembung kot. hee

i made a little birthday card fer him. simple je. sebab takdan nak fikir yang pelik-pelik. tengah exam week kan. :P


lepas je habis paper on the 22nd, on 23rd kitorang shoot ke Bagan Lalang. hehe Bagan Lalang kot nama dia :P 
kat situ ada pantai cantik. but then hari kitorang pergi tu ramai gila kot orang. time CNY pun orang pergi ke? aduii. anyway itsokay cos ada satu spot kosong kat situ. hehe




nampak tak kegigihan kitorang ni? hehe

anyway, Happy 22nd birthday sayang, sorry celebration was not that big, ini je yang mampu. ILSYM. hee :D
.

2 comments:

nabila faryzza said...

comel kad tuu. hehe :)
wahhh, yes! saya nampak kegigihan korang berBBQ. ngee

idahMOMOE said...

hehehe thanx :P ;D