Sunday, March 13, 2011

I'm here because you're with me :)

Assalamualaikum .

ye, entri ni mungkin akan menjadi jiwang sikit . so kepada sesiapa yang rasa rasa macam nak geli geli sila jangan teruskan kan membaca ye . sebab malam ni tetiba rase nak berblogging and jiwang sekaligus . HAHA :P

okay macam yang aku uar uarkan kat dalam bebelog sebelum ni, aku de masalah dengan my previous laptop . yes . i was so stressed out sampai menangis pun ada sekali tu . tapi bukan sebab laptop je ye, sebab macam macam bende lain yang berlaku . dengan hal tempat praktikal tak dapat, kerja bertimbun menggunung tak siap sebab laptop rosak . arghhh . masa tu memang stressed gila .

awak, masa tu saya memang down sangat . tapi awak datang and bagi semangat kat saya . hampir setiap hari saya msg awak macam nak marah, kan? memang berkecamuk perasaan masa tu . 

mula mula hal laptop . bila fikir fikir balik memang takde apa apa pun . tapi laptop lama saya memang tinggi sentimental value die kat saya . betul rasa sedih bila dia rosak . huuuuu . tapi awak gigih tolong saya . awak datang and ambil laptop saya walaupun masa tu kelas awak full satu hari, sampai malam kot . saya terharu . then awak format secepat mungkin tapi last last laptop still tak boleh on . awak, takpe, saya tahu awak tak tipu saya . awak nmpak cuak sangat bila lepas format laptop still tak boleh on . hihi . rilek lah awak . bende dah nak rosak . ngehngeh .

 RIP dah .

lepas tu, awak teman saya tolong hantar and amik laptop saya kat kedai . dah memang takde rezeki saya, laptop saya memang dah RIP . takpe lah awak, saya dah terima kenyataan . hihi .

okay, pasal tempat praktikal pun satu hal . saya frust gila bila kene reject application . okay lah. memang salah saya sebab tak call dulu and main apply je . huu . minggu yang sama awak banyak kali bagi bantuan kat saya . list tempat praktikal tu pun saya dapat dp awak . taktahu apa sumbangan diri saya sendiri dalam menyelesaikan masalah saya . tapi awak push saya, push saya untuk call semua firm yang ada kat Kuantan . alhamdulillah, dapat satu tempat, just tunggu dia reply je . :)

awak, terima kasih atas semua pertolongan awak . saya betul rasa terhutang budi kat awak . banyak bantuan yang awak bagi kat saya, morally sangat banyak . bayak sangat wak . saya tak tahu apa akan jadi kat saya sekarang kalau takde awak . terima kasih aqi :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
when winter turns to rain to snow, when you whisper my name and the cold makes me stutter and when your lips get so cold and you know im gone, I still love you like there is no other WMNWMN :))

.

3 comments:

shida said...

waaaa,, ade entri sweet da la..hee,, wat la lagi~suke baca :D

liyanafauzi said...

feewwiiittt ! pasni perlu ke aku wat entri pasal korng eh ? hehe :P

idah-alhabsyi said...

sweet ke? hihi. korang jangan la cakap gtu.. malu i.. haha . :P

yana : tape la yana, kecik lagi sweet! wee