Happy Birthday Najah :)

Salam.

entry kali ni special untuk housemate aku, nurul najah . okay la, sedikit trivia . najah adalah housemate and ex-classmate masa aku masa kitorang study kat Perak dulu. skang ni still housemate lagi . seronok berkawan dengan dia, sangat happening and hyper active sikit . *jangan mara ye najah* hihi .

nak dijadikan cerita, kitorang ada plan na buat surprise untuk najah, tapi taktahu cemana. so as a starter, tepat pukul 1200 22/2/11, kitorang set satu rumah supaya tak wish najah malam tu . hihi . ni sume plan nak kasi gempak sikit, padahal memang sengaja nak buat surprise tadi . heee.

so tadi kitorang buat surprise sikit, bagi choc cake yang tak seberapa dengan lilin at atas tu . hopefully najah terima lah ye hadiah kitorang yang tak seberapa ni . :)

P/s : to Najah, SELAMAT HARI LAHIR YA, SEMOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI! :)


.

No comments: