Pening.

salam.

okey, malam nati pukul 12 da masuk 21 January. hmm, kalau nak tahu itu adalah tarikh burfday orang yang saya sayang. *eceh*. klau nak tahu lah. kalau tak nak ignore je oke? *merapu*

actually the point is, aku pening sebenarnye nak bagi apa. serius pening. konon nak bagi hadiah lah kan. siapa la yang ta nak bagi balak dia somekind of a present kan masa burfday dia? *kalau ada tu mungkin dia tak sayang sangat kot* HAHAHA *dush dush* agak merapu kat situ*

back to the point. so, i came out with this idea of giving him my hand made card. *ececeh* tapi sekali lagi aku pening. sebab ingatkan senang la nak decorate sume tu. tapi hampeh. then i decided to make a big heartshape card made out of some sort of kertas keras la kot *macam material kotak tu tapi nipis sikit*

potong punya potong, dapat la dua keping heartshape card, satu besar and satu kecil. i stacked them together so i got one double heartshape card. macam dalam gambar ni.


okey. settle yang tu. then another problem occur. "nak tulis apa lah agaknya ek kat atas tu?" -________-

i am still finishing this card, until this very moment im blogging. huuuuu. okey lah. later aku update lagi.
the finished product ill show u guys later okay?

daa :).

No comments: