Monday, September 5, 2011

Kisah hari raya daku

warning: entry ni memang akan loaded with pictures saje, so kalau cam malas malas nak bace boleh tekan 'x' je kat tepi tu okay? :P

Assalamualaikum rakang rakang . haaa sebenarnya aku tak jadi pula ke KT harini . hadoi laaaa kecewa weh! nak balik kampung makan rojok katih . adoi . sabar je lah . entah bile plak lagi ni ada peluang nak balik . minggu depan dah nak start kelas . argh . stress aku . tapi takpe lah, ni aku nak update ni pasal raya .

lama gila kot aku tak update *eceh bajet ada orang nak baje belog ko ida* haha . anyway, memang takde masa yang sesuai je nak update . sebab pas satu tempat, pergi pula tempat lain kan . kelam kabut jugak la . so ni nak compress segala aktiviti hari raya aku . hehe

raya pertama.

macam biasa pagi bangun mandi sunat hari raya, semayang raya semua pastu shoot balik kampung . kampung kkta dekat je, kat Pekan, Pahang . kihkih .

 parents 

  bro and his wife

 me and my sis.



  aktiviti wajib setiap tahun, beraya di Istana Sultan Abu Bakar. hihi

 haha. kau ada? :P

 
 cucu cucu perempuan Syed Abu Bakar

kazen lelaki, tak cukup kuota lagi ni.


Raya kedua

okay raya kedua ni tak buat pe sangat, pergi beraya je, plus birthday ayah tercinta fell on the same date of merdeka kan, so sambut lah . hehe










Raya ke tiga.

harini tak buat apa apa pun, duduk kat umah saje . melepok . hee

Raya keempat & lima

harini aku pergi Sg petani, ade wedding kazen . okay yang ni tak tipu, sumpah penat . jauh kot . Kuantan - Sg Petani is about 8hrs . hoh .





 yang kanan sekali tu jakun sebab tak pernah pergi bendang . haha :P

 hello pengantin 

















 bilik pengantin 

 

okay dah , aku pulak yang tak larat dah nak upload . haha kalau nak tengok lagi bleh la hello hello kat fb ye . hehe .

konklusinya : raya kali ni aku rasa better dari tahun sebelum sebelum ni . meriah jugak la . banyak tempat pergi. penat tapi berbaloi . hehe. korang pula cemana? :).

4 comments:

yuyueyuliana said...

hye babe. selamat hari raya :) pic u semua happening and i suke sgt kasut handmade jimmy choo ! :)

Nurnasihah Shahbuddin said...

Sweet je diorank kawin kannn :))

idahMOMOE said...

@yuyu: hai yuyu, selamat hari raya gak! itulah, bertuah dia dapat kasut jimmy choo. huahua :P

idahMOMOE said...

@ciq ah: aah, sweet2. dorang same umur ngan kita okay. *tetiba rasa nak kawen.
HAHA